Nieuwe hardloopreis Lanzarote

In samenwerking met Loopreizen,nl

Hardlopenisleuk.nl verzorgt dit jaar samen met loopreizen.nl een hardloopreis naar de Lanzarote Marathon van 29 november tot 6 december 2022. Behalve de Marathon is het mogelijk deel te nemen aan de Halve Marathon of 10 kilometer op zondag 3 december. Alle parcoursen lopen langs de  prachtige licht glooiende kustlijn van het zonnige Canarische eiland. De finish is in het bruisende stadje Costa Teguise. Omdat de aankomst op Lanzarote al op 29 november is, heeft men voldoende tijd om te wennen aan het heerlijke milde klimaat en kennis te maken met de vele bezienswaardigheden die dit exotische vulkaaneiland rijk is.

Dagelijks bieden Aart Stigter en Ellen Abbringh trainingen,  work outs of lezingen (b.v. voeding, hartslag, specifieke wedstrijdvoorbereiding, laatste tips, e.d.) aan die aansluiten bij zowel de afstand die men loopt als bij het niveau van de loper. Uiteraard staan zij ook klaar om een persoonlijk loopadvies uit te brengen.

Het verblijf is in het luxe viersterren Sands Beach Resort in Costa Teguise.

Interesse of meer weten? 

Zie  Loopreizen (https://loopreizen.nl/marathon-lanzarote/3-12-2022/7-nights )  of neem contact op met Ellen of Aart via info@hardloopcentrumaartstigter.nl

costa te quise costa te quise