Beleef Kenia 2023

 

 

Heb jij altijd al een keer willen beleven hoe mooi Kenia is en zou jij het geheim van de Afrikaanse hardlopers ook willen ontdekken? Dit is je kans!

Na het succes van 2021 organiseren wij ook in 2023 van 13  tot 25 maart 2023 een volledig verzorgde reis naar het hardloopcentrum van de wereld: Iten (op 2350 meter hoogte) waar je kunt geniet van de Keniaanse cultuur, de schitterende natuur en je de kans krijgt om te trainen tussen de Keniaanse wereldtoppers. Er wordt afgetrapt met een actieve safari. Eenmaal geacclimatiseerd kan je onder begeleiding van oud Nederlands marathonkampioen Aart Stigter dagelijks trainen en genieten van diverse activiteiten. Met een groep van maximaal 8 tot 14 deelnemers verblijf je op het resort Keniaanse stijl met een adembenemend uitzicht. Meervoudig Nederlands kampioen Koen Raymakers zorgt samen met zijn Keniaanse vrouw Florence voor een uniek verblijf. Alle maaltijden, drie per dag, bestaan uit een keuze van typisch Keniaanse gerechten en het vertrouwde Europese eten. Daarnaast kan je op het afgelegen resort perfect tot rust komen, omgeven door prachtige natuur of kennismaken met de vriendelijke bevolking.

Meer informatie? zie Hardloopreis Kenia (http://www.hardloopreiskenia.com )of mail naar info@hardloopcentrumaartstigter.nl

kenia1 kenia1