Wandelchallenge op de Utrechtse Heuvelrug

Wie wandelt er met ons mee?

In samenwerking met Heuvelrug Sportief en Gezond organiseren wij  in 2020 de wandelchallenge van de Utrechtse Heuvelrug.

De wandelchallenge is een laagdrempelig wandelproject met groepen in alle dorpen van de Utrechtse Heuvelrug. We wandelen 12 weken en trainen in voorbereiding op de 6km wandelafstand van de Koploop Amazing Trail op 16 mei a.s in Amerongen. Alle niveau’s zijn welkom!

We hopen dat met name die mensen die uit zichzelf niet zo snel in dit soort groepen zouden mee wandelen te bereiken en zo een stap te zetten richting een vitaler leven. Om deze groepen te bereiken zullen de huisartsenpraktijken en gezondheidscentra binnen onze gemeente worden benaderd.

Dit project is een prachtige samenwerking tussen verschillende beweegaanbieders uit onze gemeente: Runxperience, Sportoptimaal, Healthcenter Hoenderdaal, Spirit, Zelfinbeweging,nu, Wilco Willemse, Ellenabbringh.nl en hardloopcentrum Aart Stigter.

We starten in de week van 17 februari. Meer informatie en aanmelden via www.heuvelrugsportiefengezond.nl/wandelchallenge

Hopelijk tot ziens in Amerongen, Leersum, Maarn, Doorn of Driebergen.

Flyer UHSG (8) Flyer UHSG (8)
Flyer UHSG (9) Flyer UHSG (9)