Individuele begeleiding

Wij bieden op verschillende manieren individuele begeleiding aan.

 

Anaerobe drempeltest (https://www.hardlopenisleuk.nl/pg-31786-7-118318/pagina/testen.html)

Voordat u met uw persoonlijke trainingsdoel begint, kunt u een anaerobe drempeltest laten uitvoeren bij Hardloopcentrum Aart Stigter in Amerongen. De anaerobe drempeltest is een test met opbouwende hardloopbelasting en wordt afgenomen op de loopband. Met de test bepalen we op welke hartslag u uw trainingen het beste kunt uitvoeren.

 

Persoonlijk schema (https://www.hardlopenisleuk.nl/pg-31786-7-118317/pagina/schemas.html)

Voor hardlopers die persoonlijke begeleiding willen, maken wij gedifferentieerde trainingsschema’s met als rode draad de trainingsvisie van Aart Stigter. De combinatie van adviezen en schema’s levert een wezenlijke bijdrage aan het succes van uw prestatie.

 

Personal training (https://www.hardlopenisleuk.nl/pg-31786-7-119309/pagina/personal_training.html)

Waarom personal training? De redenen kunnen zeer uiteenlopend zijn: u traint liever niet in een groep, u wilt begeleid worden op het moment dat het u uitkomt, u bent geïnteresseerd in (verbetering van de) looptechniek, u komt terug van een blessure en in overleg met de fysiotherapeut zijn enkele persoonlijke trainingen gewenst, u stelt persoonlijke aandacht erg op prijs of u wilt misschien wel in een groep meetrainen, maar voordat u dit doet wilt u eerst enkele keren 1 op 1 worden begeleid

 

Voeding- en leefstijladvies (https://www.hardlopenisleuk.nl/pg-31786-7-118503/pagina/voeding-_en_leefstijladvies.html)

Iedereen is anders en leeft onder eigen omstandigheden. Bij leefstijl- en voedingsadvies spelen factoren als type werk, gezinssamenstelling, sportbehoefte en emoties een belangrijke rol. Wilt u graag bewuster, gezonder en vitaler leven? Dan helpen wij u graag!

Aart & erik 04 Aart & erik 04