header3.jpg

Persoonlijke trainingsbegeleiding

Voor hardlopers die persoonlijk begeleid willen worden maken wij gedifferentieerde trainingsschema’s, waarbij de trainingsvisie van Aart Stigter de rode draad is. De combinatie van adviezen en schema’s levert een wezenlijke bijdrage aan het succes van uw prestatie.

Voor wie is de persoonlijke trainingsbegeleiding bedoeld?

  • De beginnende hardloper die op een effectieve en verantwoorde wijze plezier wil behouden in de loopsport;
  • Hardlopers, ongeacht niveau, die twijfelen over hun huidige trainingsmethoden en een “second opinion” wensen;
  • Lopers die zich voorbereiden op een specifiek doel (b.v. Marathon) en behoefte hebben aan een gericht advies/schema dat zij als leidraad kunnen gebruiken.

Wat houdt de begeleiding precies in?

Aan de hand van de door u ingevulde checklist wordt in kaart gebracht wat het na te streven doel is zijn en met welke (soorten) trainingen dit doel bereikt kan worden. U wordt geïnformeerd over de diverse trainingsvormen, het nut ervan en de praktische toepassing binnen uw mogelijkheden, waarbij wij verder kijken dan de training alleen. Zo worden beschikbare tijd, belastbaarheid, werk- en privé-situatie meegenomen om tot een optimaal schema te komen.

De trainingen en adviezen worden in een zes- tot achtwekelijks schema verwerkt. Aan het eind van ieder trainingsblok zendt u dit schema retour met daarop vermeld wat u werkelijk trainde. Het volgende schema sluit hier op aan met zonodig extra adviezen.Als u ondanks het schema met uitgebreide toelichting tussendoor toch nog vragen heeft is het altijd mogelijk om per e-mail vragen te stellen. Voordat met het schema wordt begonnen kunt u ook een anaërobe drempeltest laten uitvoeren Bij Runnersworld Aart Stigter in Utrecht. Dit is een test met opbouwende hardloopbelasting, waarbij de diverse trainingszones worden bepaald. Deze gegevens worden dan vervolgens verwerkt in het schema.

Tarieven

  • Persoonlijke trainingsbegeleiding: € 35,00 per maand (minimaal drie maanden)
  • Anaërobe drempeltest: € 85,00

Bedragen zijn inclusief BTW.

Leden van het hardloopcentrum Aart Stigter en atletiek vereniging loopgroep Aart Stigter krijgen 10% korting.

1236210_184956038353526_1389426009_n

Meer informatie?

Bel 088-7866464 of 030-7440006 of mail naar info@hardloopcentrumaartstigter.nl