header3.jpg

Hardloopspeciaalzaken

Hardloopspeciaalzaken:

Naast onze loopgroepen, bedrijfstrainingen, sportreizen etc. hebben wij ook 3 hardloopspeciaalzaken. Hier kunt u terecht voor alles wat met hardlopen te maken heeft. Hardloopschoenen, hardloopkleding, allerlei accessoires, hartslagmeters, sportbh’s, sportvoeding en nog veel meer ….

In onze speciaalzaken krijgt u een gedegen advies en wordt u vriendelijk geholpen. Wij maken kosteloos opnames van uw looppatroon bij aankoop van hardloopschoenen. Dit is noodzakelijk om een optimaal advies te kunnen geven. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat de hardloopschoenen goed ‘passen’. Pasvorm en de daarbij behorende comfort zijn evenals demping en stabiliteit noodzakelijk om zonder klachten en met plezier te kunnen hardlopen.

In onze speciaalzaken heeft u de mogelijkheid om verschillende topmerken te vergelijken en uit te testen. Dit geldt ook voor onze kledingcollecties en accessoires. Ook hier is het belangrijk te passen en te voelen/vergelijken. Voor elke voet en/of lichaam hebben wij een model in huis!

Kortom, laat je adviseren in één van onze speciaalzaken en maak gebruik van onze service en kwaliteit.

Hardloopcentrum Aart Stigter B.V. heeft 3 hardloopspeciaalzaken:
•Onze winkel nabij het Amsterdamse Bos, Runnersworld te Amstelveen, klik HIER voor de website.
•Onze winkel in het Stadion Galgenwaard te Utrecht, klik HIER voor de website.
•Onze winkel in hartje Amersfoort, Runnersworld Aart Stigter Amersfoort, klik HIER voor de website.

images-2