header3.jpg

Bestel nu het boek ” Hardlopen mijn leven” van Aart Stigter

Atleet Aart Stigter, Nederlands marathonkampioen, heeft ter ere van zijn zestigste verjaardag onlangs het boek “Hardlopen, mijn leven” uitgebracht. Hierin vertelt Aart hoe het hem lukt om veertig jaar lang prestaties op niveau te leveren én plezier in hardlopen te houden.

Op elfjarige leeftijd won Aart Stigter al zijn eerste prijs bij het hardlopen en bijna vijftig jaar later staat hij nog steeds regelmatig op het podium. Aart liep in totaal ruim duizend wedstrijden waarvan hij er 356 won. Bovendien deed hij zes keer mee met de wereldkampioenschap cross en werd hij in 1994 Nederlands marathonkampioen in Rotterdam. Ook op oudere leeftijd bleef de marathonloper opmerkelijk presteren. Zo behaalde hij het Nederlands Record van 2.16.31 in de leeftijdsklasse boven de veertig jaar en diverse andere Nederlandse records boven de vijftig jaar. Niet alleen het presteren bracht hem voldoening, het hardlopen op zich is voor hem de ultieme vorm van vrijheid.

‘Hardlopen, mijn leven’, is een boek over passie voor hardlopen, over ijzeren discipline en presteren, over scherpe focus en doorzettingsvermogen, over een man die op 60- jarige leeftijd nog steeds vol vuur en passie de hardlooppaden beteugelt. Er staan handige trainingstips in voor beginnende en ervaren lopers en Aarts toekomstvisie op het hardlopen.

Bestel het boek hier!

14212764_634644380051354_6228237514407877932_n