header3.jpg

Opleiding Running instructeur niveau 2

Naast de Running instructeur niveau 1, welke EFAA al jaren aanbiedt in samenwerking met Aart Stigter, bieden we op 2 juni 2018 de Running instructeur opleiding niveau 2 aan.

In deze niveau 2 opleiding komen ‘oefenvormen voor alle loopniveaus’ en ‘trainer op hartslag & testen in de praktijk’ aan de orde. Na het volgen van de module “oefenvormen voor alle loopniveaus” ben je in staat om zowel op organisatorisch vlak als op het gebied van didactiek hardloopgroepen van zeer uiteenlopend niveau te begeleiden. Hiertoe krijg je een grote hoeveelheid oefenmateriaal aangeboden, zodat je ondervindt hoe iedere oefenvorm in de praktijk uitwerkt. Een hand-out met alle oefenvormen behoort tot de inhoud van de module.
Voor iedere trainer is het een must dat hij/zij voldoende kennis heeft over de basisbegrippen behorende bij het hardlopen met hartslagmeter en de praktische toepassing er van. Daarnaast is het voor een begeleider een meerwaarde als aan de lopers gegevens overlegd kunnen worden als “de juiste hardloopsnelheid bij de verschillende soorten training”, “het omslagpunt”, “de maximale hartslag” etc. Dat en meer over hartslagtraining komt in deze een daagse opleiding Running instructeur niveau 2 aan de orde.

Voor meer informatie voor Running instructeur niveau 2 opleiding klik HIER!
Voor inschrijven klik HIER!

DSC_0125