header3.jpg

Tarieven

Kennismakingsgesprek                                                      gratis
Intakegesprek (ca. 45 min)                                                   € 45,-
Vervolgconsult (ca. 30 min)                                                 € 30,-

Om de verandering optimaal te doen verlopen is het gewenst dat er bij aanvang wekelijks een consult is. Na enige tijd kan dit in overleg eens in de 14 dagen worden. Voor een blijvend resultaat wordt een begeleidingstraject van drie maanden aanbevolen. Ik bied hiervoor een speciale pakket aan:

Aanbieding drie maanden traject:                                 € 250,00
Hiervoor krijg je:
Kennismakingsgesprek, Intakegesprek, acht consulten, digitaal voedingsdagboek, beweegadvies en helpdesk bij vragen.

Drie maanden traject inclusief bewegen:                    € 400,00

Het is ook mogelijk om het drie maanden traject te combineren met beweging/personal training. Dit is altijd buiten en kan naar keuze  hardlopen, wandelen, bootcamp of nordic walking zijn.

Betaling
De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Betaling contant of per factuur.

 Sportvoedingsadviezen voor hardlopers:                   € 45,00
Naast het volgen van een goed trainingsschema kan een voedingsadvies op maat het verschil maken tussen het lopen van een goede of slechte (halve) marathon. Hoe gaat zo’n sportvoedingsadvies in zijn werk:
Je krijgt van mij een digitaal voedingsdagboek toegestuurd. Je houdt dit dagboek bij gedurende een gemiddeld zware trainingsweek. Op basis van dit dagboek en je beweegactiviteiten krijg je  een op maat uitgewerkt voedingsadvies.

Sportvasten: 10-daagse                                                           € 235,00

Sportvasten is een kickstart van 10 dagen waarmee je lichaam een omschakeling maakt van suiker naar vetverbranding. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van voedingssupplementen tijdens het programma train je spieren en lever om vet te verbruiken in plaats van suiker. Resultaat hiervan is dat je je na het programma fitter voelt, een betere conditie hebt en gewicht verloren hebt.