header3.jpg

Ervaring van anderen

Quotes:

Rik:
 Een paar kilo’s te zwaar en zonder enig looptalent ben ik bij Ellen Abbringh de uitdaging aangegaan om af te vallen. Dat was niet makkelijk maar door de persoonlijkheid van Ellen en de menselijke manier van coachen is het mij gelukt. Ellen dank je wel !!”

Raoul:
‘Nooit geweten dat lekker eten en afvallen samen kan! Jarenlang heb ik zelf aangemodderd om via allerlei diëten van mijn overtollige kilo’s af te komen. Ik ben namelijk best gedisciplineerd als het gaat om doelstellingen te halen in het werk. Vreemd genoeg lukte mij dit niet met het afvallen. Hulp van andere vragen vond ik eigenlijk maar watjesgedrag. Totdat ik bij een voedingsclinic in Utrecht Ellen Abbringh ontmoette. Zij heeft mij op het juiste spoor weten te krijgen en sindsdien lukt het me wel om gestaag af te vallen!’

 Kim:
 “Na al vijf eerdere pogingen gedaan te hebben om af te vallen had ik het bijna opgegeven, omdat het me telkens maar niet lukte. Totdat een vriendin mij attendeerde op de werkwijze van Ellen Abbringh. Ellen heeft mij pas echt aan het nadenken en aan het werk gezet. Halverwege het traject ben ik al helemaal enthousiast. Niet alleen door de tips die ik kreeg, maar vooral ook door het grote inlevingsvermogen van Ellen. Deze keer gaat het me lukken af te vallen!

Marlies:
 “nog nooit een stap hardgelopen, 10 kilo overgewicht en vaak stress. Dat was vroeger!  Sinds ik me door Ellen laat begeleiden met voedings- en leefstijladviezen heb ik minder stress, ben ik op het ideale gewicht en heb ik ook nog eens plezier in hardlopen gekregen. Drie vliegen in 1 klap!