header3.jpg

Hardloopcursus in voorbereiding op de Florijn Winterloop 2018

Samen met Hardloopcentrum Aart Stigter gezellig, leuk, sportief en met “mede-lopers” ga je samen een nieuwe sportieve uitdaging aan. De 5, 10km of 10 Engelse mijl van de Florijn Winterloop in Woudenberg.

Op 9 dinsdagavonden krijg je training van enthousiaste hardloopbegeleiders. Zij leren je alle ins en outs van het hardlopen. Op 6 januari 2018  ben je dan in staat minimaal de 5 kilometer, maar misschien ook wel de 10 kilometer of de 10 Engelse mijl achter elkaar hard te lopen tijdens de fantastische Florijn Winterloop in Woudenberg. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Iedereen is van harte welkom.

“ik wist niet dat ik dat in me had” is een veel gehoorde reactie. Je krijgt uithoudingsvermogen en raakt ook nog eens kilo’s kwijt. Kortom: een heerlijk gevoel!

Iedere training bestaat uit een warming up, het aanleren van een goede looptechniek, een intervalprogramma waar ieder niveau loper aan kan meedoen en ter afsluiting een cooling down. Daarnaast wordt aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen die met hardlopen te maken hebben zoals voeding, ademhaling, trainen op hartslag en blessurepreventie. Bovendien krijg je een hardloopschema, zodat je thuis voor jezelf ook nog verantwoord een keertje extra kan hardlopen.

Waar en wanneer zijn de trainingen? 
Dinsdagavond, van 19.15u tot 20.30u , iedere dinsdagavond (m.u.v. 5 en 26 december) m.i.v. 31 oktober 2017  op het korfbalveld op Sportpark de Grift  in Woudenberg. NB het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. M.b.v. het trainingsschema kun je de trainingen in die week voor jezelf doen.

Kosten:
Deze bedragen  € 59,50 waarbij is inbegrepen:

  • 9 hardlooptrainingen onder professionele begeleiding (Geen training op 5 en 26 december)
  • Deelnamebewijs voor de Florijnwinterloop
  • Functioneel T-shirt
  • Kortingbon t.w.v. € 17,50 voor kleding/schoeisel bij Runnersworld Amersfoort-Utrecht
  • Hardloopschema voor de 10EM, 10 of 5 kilometer
  • Gezamenlijk verkenning parcours op zaterdagmorgen 30 december 2017
  • Helpdesk voor vragen tijdens de trainingsperiode
  • Begeleiding (warming up) tijdens de Florijn Winterloop

Meer informatie: Hardloopcentrum Aart Stigter: 0887866464 of info@hardloopcentrumaartstigter.nl

florijn-groe