header3.jpg

Cursus Puur, Fit en Gezond

Vanaf  8 mei 2018 organiseren Hardloopcentrum Aart Stigter en Zenner Dansen en Sporten Feesten in Leersum de cursus Puur, Fit en Gezond.

Waar:
Leersum, Zenner Dansen en Sporten Feesten, Rijksstraatweg 177 in Leersum. .

Tijd:
Van  9.00-11.00u

Voor wie:

  • als je overgewicht hebt en niet via een streng dieet wilt afvallen,
  • als je wilt starten met sporten in combinatie met advies over je leefstijl,
  • als je gewoon geïnteresseerd bent in bewegen en afvallen

Wanneer:
 
8, 15, 22 en 29 mei, 5, 12 19 en 26 juni 2018

Cursus
Een belangrijke factor van het niet kunnen volhouden van een dieet is simpelweg het feit dat het een dieet is. Niemand wil of kan zijn levenslang op dieet zijn.

In de cursus Puur, Fit en gezond  zijn afvallen, gezond eten, onderdeel van een complete leefstijlverandering, waarbij je beter gaat slapen, minder stress hebt en gezond gaat bewegen. Je gaat dus niet op dieet!

Stap voor stap leer je tijdens deze cursus in 8 fasen hoe je je leefstijl blijvend kunt aanpassen.

Tijdens de eerste bijeenkomst wordt een individuele  intake afgenomen en vindt er een gewichts/vetpercentage bepaling plaats.  In het midden en aan het einde van de cursus is deze meting nog eens. 

Iedere bijeenkomst bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin we ingaan op wat gezonde en pure voeding nu precies is. Iedere bijeenkomst behandelen we een volgende fase die je kan inpassen in je dagelijks leven. Er  is ook aandacht voor stresshantering en het belang van gezonde en voldoende slaap.  Tijdens een van de bijeenkomsten krijg je een rondleiding in de supermarkt, waar we dan voorlichting zullen geven over wat gezond is en wat je maar beter links kan laten liggen.

Na het uur “theorie” gaan de deelnemers in beweging onder leiding van een ervaren sportdocent. In het sportuur is volop aandacht, voor het ontwikkelen en uitbouwen, van kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Een echte basisles zonder ingewikkelde choreografieën Iedere deelnemer traint op zijn/haar eigen niveau! Ongeacht gewicht, conditie of leeftijd.

Door wie:
De cursus wordt gegeven door Ellen Abbringh, mede-eigenaar van Hardloopcentrum Aart Stigter. Zij is voedingsdeskundige en heeft sinds 1989 ruime ervaring in het begeleiden van mensen richting een gezonde leefstijl.

Het sportgedeelte wordt verzorgd door Marina Koster een ervaren docente van . Zenner DSF.

De kosten voor de cursus:

  • € 120,00 voedingsgedeelte
  • € 100,00 sportgedeelte ( kwartaal onbeperkt sporten)

Leden van Zenner DSF betalen alleen de kosten voor het voedingsgedeelte. Het is ook mogelijk om alleen het voedingsgedeelte te volgen.

Bij de cursus zijn inbegrepen:

  • Individuele intake
  • Een uur durende voorlichtingsbijeenkomst over gezonde leefstijl en afvallen
  • Gedurende de cursus Helpdesk voor vragen
  • Het boek Puur en Gezond afvallen t.w.v. 24.95
  • Gedurende de cursus 3 metingen

Introductiedag op 24 april
Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je misschien nog twijfels?
Kom dan op 24 april kennismaken. Tijdens deze dag die van 09.00-11.00u duurt krijg je een voorproefje op wat we in de cursus gaan behandelen.
We zullen een korte presentatie geen over pure en gezonde voeding, je kunt een meting doen en er is gelegenheid om te sporten.
Aanmelden voor deze introductiedag via Zenner DSF info@zennerdsf.nl en info@hardloopcentrumaartstigter.nl

Aanmelden voor de cursus via onderstaand inschrijfformulier: