header3.jpg

Bedrijfstraining

Hardlopen voor bedrijvenDat regelmatig hardlopen het ziekteverzuim verlaagt en de saamhorigheid binnen een organisatie vergroot, daar is het bedrijfsleven inmiddels van overtuigd. Minder eenvoudig is het vaak om tot een concrete invulling te komen om een hardloopprogramma voor medewerkers samen te stellen.

Dit is nu juist waarin Aart Stigter Running erg veel expertise heeft opgebouwd de afgelopen 10 jaar. Tientallen bedrijven (zie portfolio) maakten of maken reeds gebruik van de deskundigheid van Aart Stigter en zijn team.

Zij waren namelijk één van de eersten in Nederland die op professionele basis hardlooptraining aanboden aan het bedrijfsleven. Intussen is er een geweldige know how opgebouwd waar organisaties van de meest uiteenlopende bedrijfstakken hun voordeel mee doen.

De werkwijze
Wij stellen na een intakegesprek een eerste plan samen. Vervolgens wordt dit met het bedrijf besproken, waarna er uiteindelijk een offerte op maat wordt aangeboden. De volgende items worden hierin besproken:

Data en tijdstip van training
Gaat uw bedrijf  doordeweeks, aansluitend aan werktijd of tussen de middag hardlopen? Geschiedt dit wekelijks, maandelijks of liever periodiek in het weekend.

Trainingsschema
Wilt u gaan hardlopen op basis van een individueel trainingsschema, op basis van een individuele intake of op basis van een algemeen trainingsschema?

Doel van de hardlooptraining
Gaat uw bedrijf  hardlopen in voorbereiding op een loopevenement zoals b.v. de New York Marathon, de Dam-tot-Damloop, de halve van Egmond, Rotterdam marathon of een ander loopfestijn? Of is het doel gezondheidsbevordering, waarbij het prestatieve hardlopen ondergeschikt is aan het teambuildings effect en de sociale samenhang die groepsgewijs lopen met zich meebrengt? Waarbij het ene het andere uiteraard niet uitsluit.

Op welke locatie gaat uw bedrijf hardlopen?
Vindt u het prettig vanuit uw eigen bedrijf te gaan hardlopen, zodat het voor de medewerkers erg laagdrempelig is om mee te doen of is het juist inspirerend om op een andere mooie plaats, in  het bos van Amerongen, of in het groen van Utrecht te gaan hardlopen? Hier is het zelfs mogelijk een complete catering te verzorgen na afloop van de hardlooptraining.

Meer informatie?
Bel 088-7866464of 0307440006, vraag naar Ellen Abbringh of Aart Stigter of mail naar info@hardloopcentrumaartstigter.nl